04 Ogos 2010

Bagi Yg Berminat Belajar Mekap

Salam semua...

     Saya nak inform disini, sekarang ni saya dah buka aktiviti baru lak. Emm... Nak mengajar mekap kepada yang berminat. Peluang ni terbuka kepada individu atau pun yang nak belajar by group (max 6 orang shj...)

     Kepada sesiapa yang nak belajar mekap terutamanya mekap yang nak pakai masa gi pejabat, boleh lah berhubung terus kepada saya.

     Disamping itu, saya juga ingin mencari peluang dalam jabatan2 kerajaan atau swasta kalau2 ditempat anda ada yang ingin belajar secara berkumpulan, boleh menghubungi saya.

     Cuma buat masa ni... saya cuma nak aktif kawasan Kuala Lumpur jer dulu... klu luar KL masa ni memang tak dapat buat la dulu k...   :) 

     So, klu ada yg berminat... hubungi saya k.... bye bye...   ;)

30 Jun 2010

Gambar Yang Terbaru

Salam...

Yang ni gambar terbaru... Hasil kerja mekap ni adalah untuk customer yang melangsungkan pernikahan dekat Sri Gombak. Majlis ni berlangsung pada 6/11/2010... Lama terperap dalam laptop, ari ni baru dapat masukkan dalam blog...

So... sape2 yang berminat nak saya mekap dlm majlis2 seperti ni... bole ler cari saya...   :) TQ...




24 Mei 2010

Pakej Khidmat Yang Di Tawarkan

  1. Menawarkan khidmat mekap untuk individu atau kumpulan(5-6 orang, bergantung dgn jenis mekap yang diperlukan).  Khidmat ni lebih kepada majlis pertunangan dan pernikahan.
  2. Selain itu,  bagi yang ingin menghadiri acara rasmi atau tak rasmi seperti majlis makan malam atau pun majlis anjuran jabatan dan memerlukan khidmat mekap yang bersesuaian, boleh juga untuk menghubungi saya.
  3. Di sini, saya juga ada membuat penjualan produk berjenama Kryolan dan Naturactor.  Jika ada yang berkeinginan untuk melihat demo pemakaian produk yang di ingini, dipersilakan untuk menghubungi saya. Demo tersebut adalah percuma, dan tak kisah jika produk tersebut akan dibeli atau tidak. TETAPI, untuk demo ini, mestilah dilakukan dalam satu kumpulan yang dihadiri tidak kurang dari 3 orang(bergantung kepada kawasan).

    17 Mei 2010

    Cara Pembelian Produk

    Cara Pembelian Produk

    1. Pilih produk yang ingin di beli.
    2. Maklumkan kepada saya melalui SMS (012-3980775) atau E-mail (sweet83_az@yahoo.com) berkaitan produk yang ingin dibeli. Sila sertakan nama produk dan No. Kod produk (jika ada). Sertakan juga :
      • Nama penuh 
      • No. Tel (jika tempahan melalui E-mel)
      • E-mel (jika tempahan melalui telefon & jika ada)
      • Alamat surat menyurat
    3. Saya akan 'confirm' kan produk dan amaun jumlah bayaran yang perlu dibuat.
    4. Buat pembayaran dengan memasukkan jumlah amaun yang perlu ke dalam akaun MAYBANK. Sila SMS saya untuk mendapatkan nombor akaun tersebut.
    5. Selepas tu...tunggu produk anda... di jamin akan sampai...