24 Mei 2010

Pakej Khidmat Yang Di Tawarkan

  1. Menawarkan khidmat mekap untuk individu atau kumpulan(5-6 orang, bergantung dgn jenis mekap yang diperlukan).  Khidmat ni lebih kepada majlis pertunangan dan pernikahan.
  2. Selain itu,  bagi yang ingin menghadiri acara rasmi atau tak rasmi seperti majlis makan malam atau pun majlis anjuran jabatan dan memerlukan khidmat mekap yang bersesuaian, boleh juga untuk menghubungi saya.
  3. Di sini, saya juga ada membuat penjualan produk berjenama Kryolan dan Naturactor.  Jika ada yang berkeinginan untuk melihat demo pemakaian produk yang di ingini, dipersilakan untuk menghubungi saya. Demo tersebut adalah percuma, dan tak kisah jika produk tersebut akan dibeli atau tidak. TETAPI, untuk demo ini, mestilah dilakukan dalam satu kumpulan yang dihadiri tidak kurang dari 3 orang(bergantung kepada kawasan).

    17 Mei 2010

    Cara Pembelian Produk

    Cara Pembelian Produk

    1. Pilih produk yang ingin di beli.
    2. Maklumkan kepada saya melalui SMS (012-3980775) atau E-mail (sweet83_az@yahoo.com) berkaitan produk yang ingin dibeli. Sila sertakan nama produk dan No. Kod produk (jika ada). Sertakan juga :
      • Nama penuh 
      • No. Tel (jika tempahan melalui E-mel)
      • E-mel (jika tempahan melalui telefon & jika ada)
      • Alamat surat menyurat
    3. Saya akan 'confirm' kan produk dan amaun jumlah bayaran yang perlu dibuat.
    4. Buat pembayaran dengan memasukkan jumlah amaun yang perlu ke dalam akaun MAYBANK. Sila SMS saya untuk mendapatkan nombor akaun tersebut.
    5. Selepas tu...tunggu produk anda... di jamin akan sampai...
    Cara Untuk Di Hubungi.

    Melalui E-mail : sweet83_az@yahoo.com

    atau pun ,

    SMS sahaja : 012-3980775 ( Dari pukul 8.00 pagi - 6.00 petang, setiap hari)

    (Selepas pukul 6.00 petang adalah hari untuk keluarga... hehehe...)


    Terima kasih.... :)

    12 Mei 2010

    Mekap untuk 'Dinner' & Fotografi.

    Muka ni sebelum mekap...





    Selepas mekap... ni la hasilnya..... :)


    Untuk mekap ni saya berpendapat ianya sesuai untuk pergi 'function2' , 'dinner' dan fotografi...
    sebab mekap ni lebih menyerlah... tp, klu u all nak pakai di waktu siang contohnya nak gi shopping ker atau jalan2... atau ke opis ker... leh gak... mana la tau u all nak nampak lain dr yg lain.... ok jer... hihihi...


    Mekap ni saya pakai produk :
    1. Eyebase Naturactor.
    2. Krim Foundation Naturactor no.kod 151
    3. Loose Powder Naturactor
    4. EyeShadow 120 color
    5. Shading Pallette

    11 Mei 2010

    Mekap yang sesuai untuk pergi ke opis


    Muka sebelum mekap...



    Muka semasa mekap...









     Muka selepas 'make over'.... ;)



    Emmm... Make-up ni atas permintaan kak sepupu saya... dia nakkan jenis mekap yang natural & sweet... kira light color la... sebab dia nakkan mekap yang sesuai untuk ke pejabat... selepas saya mekap kan dgn cara ni... dia sangat sukakannya... (comment : " I like it ".... ) <---- hehehe.... terperasan lak... tp betul la.... :)

    Untuk mekap ni... saya menggunakan produk :


    1. Cream Foundation Naturactor kod 151 (Saya dapati ramai yg gunakan krim dr kod no. ni... sebab sesuai utk kebanyakan jenis kulit).
    2. EyeBase Naturactor.
    3. Loose Powder Naturactor.
    4. EyeShadow 120 color.
    5. Shading Pallette.

    10 Mei 2010

    Transformasi Kali Yang Pertama... (Gambar Along)



    Gambar nie sebelum dan semasa mekap......






    Ini gambar selepas mekap tau.... hasilnyerrr.... :)


    Bagi saya... mekap nie sesuai untuk ke pejabat... function pun amat sesuai... emmm.... klu nak pakai untuk dinner pun ok... tp kena heavy kan ckit lagi la... :)


    Yang nih sebenarnye percubaan pertama nak buat transformasi .... masa tu along ler yg jadi bahan uji kaji nyer.... hahahaha....jgn mara ya long... thanks sbb sudi jadi model dan bahan ujikaji aku yek.... ;)

    terima kasih daun keladi, lain kali jadi model aku lagi......

    09 Mei 2010

    Produk Make-Up Untuk Di Jual ( Brand NATURACTOR )




    Loose Powder jenama NATURACTOR.



    Krim Foundation jenama NATURACTOR.
    No. Kod (dari kiri ke kanan) :

    1. No. 150 : Sesuai utk kulit gelap.
    2. No. 151 : Sesuai utk kebanyakan kulit sederhana.
    3. No. 130 : sesuai utk kulit cerah.



    EyeBase & Concealer jenama NATURACTOR.









    Nanti saya akan masukkan lagi beberapa produk khas untuk make-up dan peralatannya... tapi nak kena survey dulu lerr.... emm... lambat ckit kot... ;) tp u all selalu2 ler lawat blog saya K....


    So... lastly, ucapan trima kasi tak terhingga utk u all sbb sudi nak melawat blog i ni.... tatatititutu...... BYE.......